Vaš specijalista za alternatore,
         anlasere i komponente

    031/866-886

Pravno obaveštenje

Izdavač:

IACO d.o.o.
Vojvode Mišića 26
31250 Bajina Bašta
Srbija
E-mail : office@iaco.co.rs
Tel: 031/866-886

Autorska prava:

Naslov, dizajn, oblik www.iaco.co.rs sajta, i njegov sadržaj je vlasništvo IACO d.o.o. Svako korišćenje elemenata sajta www.iaco.co.rs, uključujući reprodukciju, izmenu, distribuciju ili objavljivanje, bez prethodnog pismenog odobrenja IACO d.o.o. je strogo zabranjeno i predstavlja povredu koja se sankcioniše zakonom.

Napomena o odricanju odgovornosti:

Sadržaji na ovom sajtu mogu sadržati greške i/ili netačne informacije i/ili tehničke propuste u kucanju, koje vi prihvatate i slažete se da korišćenjem ovog sajta. Informacije sadržane na ovom sajtu su neobavezujuća i mogu se promeniti bez prethodnog obaveštenja. Informacije koje se nalaze na sajtu se redovno ažuriraju. Dakle, kompanija IACO d.o.o. ne garantuje da će funkcije ili neke stranice biti dostupne na mreži i sigurne stalno i bez grešaka, ili su sajt ili server koji su dostupni bez virusa i drugih štetnih komponenti. U svakom slučaju, kompanija IACO.d.o.o. neće biti odgovorna za slučajnu, direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem celog sajta ili bilo kog njegovog dela. Ovaj web sajt može da obezbedi linkove ili uputstva na druge sajtove nekontrolisano od strane kompanije IACO d.o.o. Kao rezultat toga, kompanija IACO d.o.o. nije odgovorna za sadržaj drugih sajtova i neće biti odgovorna za bilo kakva oštećenja ili povrede koje nastanu iz upotrebe ili oslanjanja na takav sadržaj ili pristupa ili nedostatak pristupa ovim sajtovima.

Računarstvo i slobode:

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, vi imate prava na pristup sajtu kompanije IACO d.o.o., ispravjanje ili brisanje ličnih podataka koje ćemo možda morati da prikupimo. To su podaci koje ste dobrovoljno dali kada ste se popunili upite na sajtu. Bez Vaše lične dozvole, informacije o vama se ne otkrivaju trećim licima i ne koriste se za neovlašćene svrhe.

hublot replica | replica watches | cartier replica sale | breitling replica sale